Party nails

(gårs)Dagens outfit: Party pants

PhotobucketPailletjakke fra Mango, top fra New Yorker, bukser fra Custommade, clutch fra Belsac (gave) og sko fra Zara

Så får I lige mit outfit fra arbejdsjulefrokosten i går. Som jeg jo tidligere har proklameret, så bliver der i år ikke købt nye ting til julemånedens fester, og det er egentlig en ret sjov udfordring, synes jeg 🙂 Jeg brugte en aften på at gennemgå min eksisterende garderobe og prøve nye sammensætninger, og på den led kom dette outfit, juleaftensoutfit og nytårsaftensoutfit på plads. Uden at spendere en krone 😉 Det kan klart anbefales 🙂

Jeg startede ud med at prøve alle mine kjoler, men jeg følte mere for at have bukser på, så det endte det med at blive. Vi fik lagt makeup af MAC, og selvom jeg elsker selv at lægge makeup, så er det jo ren luksus at få lagt af en professionel: De er gode til at overtale én til at prøve noget nyt og anderledes, makeuppen holder længere, og så tager det en del af stressen. Det kan klart anbefales, hvis man har budget til det!

15 kommentarer

 • louise a

  Wow hvor en fed jakke. Hvornår er den købt? Syntes ikke jeg kan finde den på hjemmesiden 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Den er desværre virkelig gammel – og endda købt i et Mango Outlet, så den er nok ikke til at få fingre i 🙁
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fin blog. Jeg bliver nødt til at spørge nu jeg selv sælger sko. Er danske kvinder bare utrolig bange for at komme til at skille sig ud med “vilde” sko? Nu har jeg både set custom made stiletter, stiletter i vilde farver, bare kun i udlandet. Jeg har selv i eget udvalg på youshoe.dk måtte rette ind. Fra at have et ønske om vilde, unikke stiletter til at have 70% “almindelige” modeller og 30% af det jeg til at starte med troede var salg i.

  På ovenstående billede kan jeg jo igen konstatere at du vælger et par standard (sorte) sko fra Zara 😛 Hvad med et billede af noget vildt med farver her i de mørke måneder.

  Glædelig jul fra Rune!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   En klassisk sort pump er så meget mere anvendelig end et par vilde sko – så vil nogen så kalde én kedelig, men jeg kalder det klassisk 😉 Har da selv min del af vildere sko, men de står kun og pynter på skohylden og ikke på fødderne…
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor er det egentlig en god idé med at genbruge tøj. Jeg stresser altid rundt efter nytårsKJOLEN, men har jo faktisk en masse tøj, der bare kan styles lidt anderledes. Det er jo ret indlysende at man bare kan tage noget ‘gammelt’ tøj på, men der går vist bare lidt forbrugsfest i den op til julefrokoster/nytår.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker kombinationen af dine bukser og de fine sko! Det er en kombination man både kan dresse op og ned 🙂

  //Amalie
  Kig forbi til en give away: http://amalieardahl.com/december-give-away/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flot outfit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  Uh, var det muligt, at du kunne finde et link til de bukser? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   De er nok nogle sæsoner gamle, så desværre 🙁
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Party nails