Dagens outfit: Cardigan igen

Min ønskeliste anno 2012

PhotobucketÅrets ønskeliste er lige blevet sendt af sted (lidt forsinket, I know!) til de, der efterlyste den, og i år bærer den i høj grad præg af, at jeg er blevet boligejer 😉 I kan se flere boligønsker, som er specifikt til mit walk-in closet HER, og ellers kan I måske også få lidt inspiration fra sidste års ønskeliste HER.

Dullegrej har jeg efterhånden rigeligt af, men hvis du savner input til det, har jeg også lavet et indlæg om 10 dullegrejsgaver under 200 kr. HER.

Tilbage til årets ønskeliste, som i helt uprioriteret rækkefølge er:

1. Viskestykker “Cold Forest” fra HAY. Jeg synes altid, jeg står og mangler viskestykker, og samlingen trænger da også til at blive peppet op med noget mere farverigt. Set hos HAY.

2. Viskestykker “Kaiku” fra Marimekko. Viskestykker – med bøgetræer! Pænere bliver det da ikke 😉 Set hos Marimekko Copenhagen.

3. Creme de Corps Limited Edition Kenny Scharf 500 ml fra Kiehl’s. Jeg kan ikke sætte ord på, hvor meget jeg elsker denne body lotion – den er ubetinget den bedste, jeg nogensinde har prøvet. Og tro mig, jeg har prøvet en del 😉 Og når den så tilmed kommer i limited edition emballage, så er det om at hamstre! Fås hos Magasin.

4. Afternoon Tea hos Perch’s Tearoom. For et stykke tid siden var jeg til et fint og hyggeligt event hos Perch’s, og at besøge stedet igen ville være den perfekte gave. Skøn the, dejlige kager – og mon ikke det også bliver med skønt selskab? Læs mere hos Perchs Tearoom.

5. Musselmalet Mega Blå Lagkagefad fra Royal Copenhagen. Jeg har til min gru opdaget, at jeg ikke har et lagkagefad. Hvordan har jeg kunne leve så længe uden ét?! Set hos Magasin.

6. Miss Emin Black fra Line & Jo. Jeg forudsiger, at denne kommer til at sidde permanent på mit øre, hvis jeg får den i julegave. Fra Line & Jo.

7. V Ring fra Jane Kønig. Jeg har jo en ting for fingerledsringe, og disse fra Jane Kønig er noget nær perfektion. De sidder SÅ godt på fingrene – og så er de samtidig SÅ pæne 🙂 Fra Jane Kønig.

8. Aeroccino 3 Black-mælkeskummer fra Nespresso. Jeg får en fin Nespresso-maskine i firmajulegave, men da træerne ikke gror ind i himlen, følger der ikke en mælkeskummer med. Så sådan en må’ jeg ønske mig! Fra Nespresso.

9. Gråt sengetøj fra H&M Home. Der står nærmest sengetøj fra H&M på min ønskeliste hvert år… Fra H&M.

10. MAC 217-pensel. Jeg har allerede et par stykker af denne, men man kan altså ikke få for mange – den BEDSTE pensel til øjenskygge! Fås hos Magasin.

11. Vase fra Idé Møbler. Jeg har fået en fetisch med altid at have friske blomster stående – det er så fint, og jeg bliver i så godt humør af det. Derfor skal jeg have flere vaser 🙂 Set hos Idé Møbler.

12. Vase fra Magasin Living. Denne er også mægtig pæn 🙂 Set hos Magasin.

13. Kaleido Mint Small fra HAY. Perfekt til tingeltangel! Set hos HAY.

14. Kaleido Red X-small fra HAY. Perfekt til endnu mere tingeltangel 🙂 Set hos HAY.

15. Glasklokke med træbund i medium fra Miss Étoile. Og ja, til lidt mere tingeltangel 😉 Set hos Bahne.

16. Spear fad fra Ferm Living. Jeg mangler en frugtskål – hvis sådan en ting er noget, man kan decideret mangle! – og denne er perfekt til formålet… Set hos Bahne.

OG så må I endelig linke til jeres egen ønskeliste, hvis I har én – synes det er meget inspirerende at se andres 🙂

20 kommentarer

 • Synes også ofte der er god inspiration at hente på andres ønskelister 🙂
  Min er her: http://www.byjenni.dk/2012/12/02/all-i-want-for-christmas/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • http://www.polyvore.com/dear_santa_have_been_good/set?id=64297268
  Ikke så lang, men nogle ting jeg virkelig mangler!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   En ønskeliste behøver bestemt heller ikke være lang 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Maria,

  jeg vil blot tippe dig om, at viskestykkerne fra HAY har en hamrende dårlig sugeevne – mine ligger bare i skuffen og ser dødsflotte ud 🙂

  KH C

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Øv! Er det ganske umuligt at finde pæne viskestykker, der også kan suge? Tak for heads up 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg forstår det heller ikke – men der er polyester, mener jeg, i dem fra HAY og det forklarer jo en del 🙂 Men faktisk har jeg været fint tilfreds med nogen fra IKEA eller H&M – men de skal alle have en gang eller to i vaskemaskinen til at starte på 🙂 Håber det lykkes at finde dig nogle flotte nogle! KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak for tips!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   … Efter at de er blevet vasket 5-6 gange er der intet i vejen med sugeevnen 🙂 Problemet med dårlig sugeevne oplever jeg hver gang, jeg får nye viskestykker.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Årh, tak for det tip!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lotte Florette

   Generelt så har viskestykker (og håndklæder) bedst af at ligge i koldt vand i 24 timer inden de bliver vasket i vaskemaskinen. Det skulle være med til at nedbryde den belægning de har fra fabrikken.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak for det tip! 🙂 Sikke vidende I alle er om viskestykker 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for inspirationen – jeg skal lige se nærmere på den frugtskål 🙂

  Min egen ønskeliste er kort og yderst boligpræget i år – jeg er også flyttet for nylig http://www.pixelsogpoesi.com/post.php?p_id=171

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte Florette

  Hvis du virkelig craver lagkagefadet fra Royal Copenhagen, så kan du faktisk få det i Rema 1000 for tiden til 800 kr., mener jeg det er. Det er et par uger siden at det var på tilbud der men i flere af butikkerne har de stadigvæk en del tilbage (og det er ikke 2. sortering).

  Måske du også er heldig at finde nogle af deres glasklokker fra sidste uge til 119,- for en på 27 cm. Dog med sort bund men lidt billigere end den på din seddel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Åh, tak for tippet 🙂 Men jeg har ikke set fadet i min lokale Rema1000 🙁
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mælkeskummeren er helt fantastisk! Min kæreste har den og den laver det perfekte skum på under 1 minut!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Vi har den nemlig også på arbejde – og den er nemlig go’!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt med lidt inspiration, jeg har også lige lavet et lille indlæg med min ønskeliste. http://lisaninni.bloggersdelight.dk/2012/12/jule-onsker/
  Elsker det grå sengetøj fra H&M, det må jeg huske.
  god aften 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Sengetøjet fra H&M er virkelig godt 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Cardigan igen