9 designertasker på udsalg

Recap 2012: Januar, februar og marts

Året 2012 er ved at være ved vejs ende, og det gode ved at have en blog er, at man kan kigge sine arkiver igennem og tydeligt mindes, hvordan året er forløbet 🙂 Her får I et tilbageblik på årets første tre måneder – I kan klikke på de enkelte links for at komme til det oprindelige indlæg…

PhotobucketJANUAR: Jeg viste mit nytårsoutfit frem med glitter og hvid blondedrøm. Jeg skrev et indlæg om min hudplejerutine. Jeg guidede til mit makeup-look NYE-style. Jeg spiste lækker middag på Cofoco. Jeg lavede boller i karry med kokosmælk og mangochutney. Jeg købte verdens sejeste t-shirt. Jeg fremtryllede lækker minestrone. Jeg gjorde det vildeste Comme-kup. Jeg var vild med min printede top, som jeg fik i julegave af Only.

PhotobucketFEBRUAR: Jeg besøgte L’oréals Powder Room under modeugen. Jeg var også til fancy middag med Ecco under modeugen. Jeg gik med masser af halskæder. Jeg inviterede søde hr. kæreste på Kadeau på hans fødselsdag. Jeg var til Chanel-udstilling. Jeg shoppede camo og neon. Jeg havde fine, pastelfarvede negle. Jeg var ret besat af melerede materialer. Jeg viste mine beauty cravings.

PhotobucketMARTS: Jeg nød den første forårssol. Jeg var til workshop hos salonen Hebe Copenhagen og lærte en masse tips og tricks. Jeg blev overrasket med en koncert med Feist. Jeg shoppede MAC. Jeg fyldte 26 år. Jeg drømte om en Pashli Mini Satchel. Jeg miksede glitter og neon. Jeg startede projekt “Gør mere ud af mit hår”. Jeg havde yndlings bukser på.

Stay tuned for recap af april, maj og juni 😉

4 kommentarer

 • Min blog er relativt ny (kun udgivet ca. 50 indlæg), men allerede nu nyder jeg, at jeg har kameraet med over det hele og får dokumenteret en langt større del af vores hverdag. Og når man så har været i gang i fem år lige som du, må det være helt vildt at kigge sine arkiver igennem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det er nemlig det gode ved at have et blog – arkiverne!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Maria! Jeg har simpelthen kigget på den “Bitch, please”-tee i et år, og jeg elsker den. Har læst mig frem til at du har den i en str. M – hvordan er den i størrelsen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg er normalt en xs/s, og du kan se, hvordan m sidder på mig 🙂 Lige præcis løs, som jeg foretrækker den 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 designertasker på udsalg