Repost: Makeup til nytår

Recap 2012: Juli, august og september

PhotobucketJULI: Jeg elskede multifarvede pastelnegle. Jeg muntrede mig i mudderet med en dag på Roskilde Festival. Jeg viste min taskesamling frem. Jeg lavede en guide til pandekagefletning. Jeg købte totalt nice bukser. Jeg hoppede på manicure a la Chanel. Jeg hamstrede lækre basis-tees. Jeg lyste op i bright pink jumpsuit. Jeg fortalte om mine favorit ringe.

PhotobucketAUGUST: Jeg kombinerede sweatshirt og flæser. Jeg købte verdens pæneste bukser med print. Jeg pyntede mine negle med camoflageprint. Jeg var meget betaget af blå mascara. Jeg havde røde læber til modeugefest. Jeg havde også mintgrøn og plisseringer på under modeugen. Jeg var i Barcelona. Jeg købte Chanel-goodie. Jeg købte en lejlighed med min kæreste.

Photobucket
SEPTEMBER: Jeg kunne ikke holde fingrene fra neonøreringe. Jeg fik nøglerne til vores lejlighed, og det blev fejret med maner. Jeg var det meste af tiden iført malertøj, men hoppede da også i panter og armyskjorte. Jeg var lidt melankolsk ved tanken om at hoppe i årets sidste sommeroutfit. Jeg prøvede Caviar-manicure fra Ciaté. Jeg var vild med prikker. Jeg hamstrede endnu flere neonsmykker. Jeg fik også fingre i de ultimative party pants. Jeg holdt fast i sommerfarverne, selvom efteråret havde gjort sit indtog.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Repost: Makeup til nytår