Recap 2012: April, maj og juni

Repost: Makeup til nytår

PhotobucketPhotobucket

Nytårsaften er en af de få aftener, hvor man efter min mening virkelig kan give den gas på makeupfronten – glimmer, farver, metallic, falske øjenvipper. Go for it! 🙂 Jeg tænkte lige, at jeg ville vise mit makeup-look fra sidste år – måske det kan inspirere nogle af jer til at prøve lidt glitter? I kan se min guide til looket HER, og så har jeg også indlejret en video, som jeg i høj grad blev inspireret af til looket.

Jeg har endnu ikke fundet ud af, hvordan jeg skal makeuppes i morgen, da jeg har stået og slavet i køkkenet det meste af dagen for at forberede nytårsmenuen. Men jeg tænker noget med farve, måske grøn eller pink… Hvilke tanker har I gjort jer med hensyn til nytårsaften-makeup?

4 kommentarer

 • Tak for fin tip Maria:-)
  Det er vildt inspirerende…!
  Er vild med din tøjstil…<3

  Rigtig godt Nytår !

  kh Inga

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg går classic with a twist – winged liner med nude/brun/shimmer-øjenskygge – og så med skrig-pink læber i stedet for de røde 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Recap 2012: April, maj og juni