Silver Susannah

Urban Decay Naked Basics

PhotobucketHvis I læser med på amerikanske beauty blogs, så er denne palette old news – men jeg tænker da, at I alligevel skal se den 🙂 Urban Decay følger op på deres succes med deres to Naked-paletter med en samling øjenskygger, der alle er matte. Et af kritikpunkterne ved de to første paletter var nemlig, at der var alt for meget glimmer og shimmer i, og med denne palette prøver Urban Decay at imødekomme efterspørgslen på flere matte øjenskygger.

Selv har jeg den oprindelige Naked-palette, som jeg er super glad for – men jeg tror, at jeg springer over denne… Har rigeligt matte øjenskygger i forvejen, og hvis det endelig var, så synes jeg, at der er for mange lyse og for få mørke nuancer i Naked Basics…

Paletten kan desværre ikke fås i Danmark endnu – lad os håbe, at Sephora snart får den hjem 🙂 Har I amerikanske connections, kan den købes hos Urban Decay, og britiske pushere kan få den hos Debenhams.

I kan desuden læse en grundig anmeldelse hos Temptalia.

Hvad synes I om den nye Naked-palette? Er det én, I kunne finde på at købe?

6 kommentarer

 • Thea

  Jeg har både Naked 1 og 2, og selvom (eller måske netop fordi) jeg er virkelig glad for dem, tror jeg nu, at jeg springer over denne. 🙂 Ellers en fin idé, da mange har efterlyst de matte farver, men personligt har jeg ikke noget imod lidt shimmer – heller ikke til hverdag. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg har bestemt heller ikke noget mod shimmer til hverdag, men er nu mest til mat 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Jamen det er jo lige den jeg går og leder efter 🙂 Har i langt tid ønsket mig en palette med matte skygger, synes altid der er noget glimtende i. Håber den kommer til DK.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg håber også, den kommer til DK 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så ærgerligt at vi ikke kan få den her i DK endnu, kunne nemlig bruge nogle matte øjenskygger da jeg ikke har nogen (fail), men tror måske også hellere at jeg ville købe en af Naked-paletterne for der er jo også et par matte øjenskygger i, ved bare ikke hvilken en jeg skal vælge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg synes bare ikke, der er nok matte i Naked-paletterne, men det er jo en smagssag 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Silver Susannah