Dagens outfit: Mønster-mania - og lidt om hr. Wang

When life gives you crap, buy pom poms

PhotobucketJeg har været totalt M.I.A. på bloggen her i weekenden, men det virkelige liv kaldte – og ja, det virkede liiidt betydningsløst at fable om tøj, sko og dullegrej… Nogle gange smider livet nogle af dine nære en gevaldig curveball, og intet, du siger eller gør, kan rette op på den smerte, som de går igennem. Man har lyst til at gøre noget, men ved ikke, hvad dette noget skal være… Og selvom man ville hive månen ned fra himlen for at få dem til at få det bedre, så kan man ikke gøre andet end at give dem plads og ro til at tackle det på deres måde – og lade dem vide, at de er i ens tanker, og at man er der for dem…

Det lyder alt sammen forfærdeligt vagt, men det er jo noget meget privat… Man kan ikke lade være med at tænke, hvorfor skæbnen, tilfældighederne, gud – eller hvad man nu tror på – skal være så uretfærdig! 🙁

Nå, men for at slutte dette noget dystre indlæg med noget mere muntert, så vil jeg lige vise jer disse fine pom pom’er, som jeg har hamstret i Søstrene Grene efter tip fra en læser til dette indlæg. So pretty 🙂

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Mønster-mania - og lidt om hr. Wang