Søndagssang: Stereophonics - Have A Nice Day

Home again!

Photobucket
Griner stort i Saigon aka Ho Chi Minh City

Photobucket
Fik spist alt for meget lækker mad – bl.a. banh xeo. Mums!

Photobucket
Udsigten fra vores hotel i Mui Ne

Photobucket
Sådan vil jeg have foldet mine håndklæder hver morgen, tak! 🙂

Photobucket
Mig i Hoi An – så pæn en by!

PhotobucketOg mig i Can Tho – hvor meget af min familie bor

Er I stadig derude? Det håber jeg 🙂 Beklager stilheden her på bloggen, men jeg har i den grad hit the ground running, siden jeg landede i København mandag eftermiddag. Startede på arbejde tirsdag morgen, og lige så snart jeg kommer hjem, falder jeg i søvn på grund af lige dele jetlag og aircon-forkølelse.

Lige nu skal jeg virkelig pleje mit korpus, så jeg vil lade modeuge være modeuge og kun følge med hos mine diverse medbloggere. Alene tanken om at stå og vente på et forsinket show i kulden gør mig helt træt ind til knoglerne. Må give den ekstra meget modeuge-gas til sommer 😉

Jeg har en masse outfits og billeder fra min tur, som jeg gerne vil dele med jer, men de kommer, når mormor her har det lidt bedre – jeg håber, I vil være tålmodige 🙂 Indtil videre må I nøjes med ovenstående billedstorm 😉 Mange af jer har også efterlyst en rejseguide til Vietnam, og den må jeg også se, om jeg kan få strikket sammen.

Vi ses meget snart!

xoxo
Maria

8 kommentarer

 • Hvor dejligt at I har haft en god tur 🙂 Ja, det er som regel det, der sker, og når du så også kommer hjem til kulden. Synes det lyder dejligt, at du har fået slappet af og set en masse 🙂 Og ja, så kan blog være blog og modeuge være modeuge 🙂 Jeg er her stadig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det har været en skøn tur – men pænt øv at blive syg 🙁
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Velkommen hjem i kulden ;-). Håber du havde en rigtig god tur – billederne ser ihvert fald dejlige ud. Glæder mig til at se dine outfits!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nøj, nogle dejlige billeder, det ser ud til at have været en vildt god tur 🙂 Jeg glæder mig til at se mere, når du er kommet til hægterne igen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det VAR en vildt go’ tur 🙂 Glæder mig til at vise mere 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg dør lidt indeni over at se dine vietnam-billeder – åh, hvor vil jeg gerne afsted igen.

  Og rigtig meget velkommen hjem 🙂 Glæder mig til at se endnu mere vietnam fra dig af.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Stereophonics - Have A Nice Day