Godt nytår!

(Nytårsaften)Dagens outfit: Nytår!

PhotobucketPhotobucketPhotobucketKjole fra Carven, sko fra H&M, øreringe fra Gina Tricot

Jeg håber, I alle er kommet godt ind i det nye år? 🙂 Det kan jeg godt love for, at jeg gjorde – faktisk så godt, at det først er nu, at jeg er i stand til at blogge 😉 Vi holdt nytårsfest her i lejligheden med 5 retter plus det løse i form af amuse bouche, kransekage og natmad. Der blev drukket rigelige mængder champagne, hindbær mojitos og dark n stormys, og så blev der danset lanciers, før vi gled over i 90’ernes største hits og over i start 00’erne med nu metal. Jeg kom først i seng klokken 7!

Her ser I, hvad jeg havde på: Carven-kjole og matchende øreringe. Skoene er mest for jeres skyld, da jeg helst vil skåne gulvene og derfor gik barfodet rundt det meste af aftenen. Plusset? Ingen ømme fødder dagen efter 😉

Mht. til makeup så fulgte jeg mere eller mindre denne video, som Lisa Eldridge har lavet. Og håret fik jeg inspiration til hos Jo – easy peasy party 🙂

22 kommentarer

 • Malene

  Wouw, den klæder dig mega godt den kjole. Hvem der bare havde kulør til sådan en lækker sag.

  Godt nytår 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Mange tak <3 Og godt nytår til dig også 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Ej hvor er den bare flot til dig den kjole! Den ser helt moderne-asiatisk-ud! Godt nytår! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så flot!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvor er du SMUK, Maria. er vild med den kjole!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Mange tak – hvor er du bare sød 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • christine

  Har selv kjolen, og har kun haft den på én gang endnu. Ser desperat frem til en lejlighed, hvor jeg kan få den på igen, og til foråret, hvor den jo vil være helt perfekt. Og så må jeg altså også lige sige, FUCK hvor den bare klæder dig. Du ser skide flot og cool ud i kjolen og smykker og sko er helt perfekte til. Havde jeg ikke købt kjolen, da du viste den på bloggen første gang, ville jeg godt nok have fortrudt det BIG TIME nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønt look!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Belle

  WAUW, sådan! Du ser da bare for lækker ud – sikke en flot kjole!
  Godt nytår 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvor er det et smukt outfit med dejlige farver der giver forårsdrømme. Rigtig godt nytår til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ja, elsker også farverne 🙂 Og godt nytår til dig 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hs

  hold da op den er flot til dig! Synes ikke at den ser for stor ud til dig? 🙂
  Og godt nytår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak – og nej, den passer mig fint nok 🙂 Godt nytår 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror det der outfit er det første jeg har set, hvor du er asiatisk-inspireret klædt (jeg får hvertfald tanker der leder hen til de der japanske kimono-slå-om-kjoler) og jeg synes faktisk du bær det vildt godt uden det bliver for meget! 🙂

  Åh, jeg har lige læst min kommentar og lige hurtigt kan det godt virke nedladende, men det er altså slet ikke det jeg mener – synes du ser fab ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg ved, præcis hvad du mener – og tager det bestemt ikke ilde op 😉 Gik selv rundt og spurgte hr. kæreste, om jeg så for asiatisk ud, og det er jo egentlig noget vrøvl, for jeg er jo asiat 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hvor ser du bare godt ud i den kjole Maria! Synes kun det fremhæver dine smukke asiatiske træk på den allerflotteste måde! Sikke et nytårsoutfit – Wow! Kh. Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godt nytår!