Boyy in Army

Perfekt hud: The basics

PhotobucketEt af de spørgsmål, som I rigtig ofte spørger om, er, hvad jeg gør ved min hud, så det vil jeg da bestræbe mig på at svare fyldestgørende 🙂 Jeg har blogget om min hudplejerutine før, men da jeg er sådan én, der gerne vil prøve lidt nyt engang i mellem, så får I nu et opdateret indlæg – hvor der dog stadig er nogle trofaste travere i mellem 😉

Til info: Jeg har sart og tør hud, som har tendens til en enkelt urenhed, når det er den tid på måneden – og så bliver jeg en smule fedtet i t-zonen. Og så skal I endelig huske, at hvad der fungerer for mig, fungerer nødvendigvis ikke for jer – men det er jo altid rart at læse om andres erfaringer, når det kommer til hudpleje, synes jeg 🙂

Som I kan se, bruger jeg forskellige ting om morgenen og aftenen, det har jeg bare efter en del trial and error erfaret, fungerer bedst for mig 🙂

Om morgenen starter jeg med at rense mit ansigt med Renewing Cleansing Cream fra Murad. Det er en mild rensecreme, der blidt renser og eksfolierer huden. Jeg bruger nemlig en ret fed creme om natten, som nemt kan samle lidt skidt til sig, og så synes jeg tit, at min hud ser lidt grå og trist ud, hvis jeg ikke bruger denne eksfolierende rensecreme. I love it 🙂 Renewing Cleansing Cream fra Murad kan bl.a. fås hos HQHair.

Næste skridt om morgenen er serum. Jeg elsker serum, da det giver et ekstra boost som supplement til den creme, jeg bruger. Rent serum-mæsigt har jeg det med at cykle lidt rundt i mærker og teste lidt forskelligt. Jeg har lige tømt Jojoba-serum til sart hud fra Dr. Scheller, og det er bare et FANTASTISK serum – især til den pris! Jeg har tidligere testet serums, der koster mange tusind kroner, men denne er faktisk lige så god 🙂 Mindsker rødmen og irritation og giver smørblød hud. Mums! Serummet kan købes hos Matas.

Efter serum kommer creme, og der er ingen over, ingen under Aderma! I dagtimerne bruger jeg den, der hedder Emollient Cream, og den er bare fab – og jeg kan ikke leve uden! Perfekt til tør, irriteret og sart hud. Punktum! Cremen kan købes på apoteket og online hos fx Echemist.

Før sengetid
Om aftenen renser jeg min hud – og jeg renser den HVER aften. Også selvom jeg har været ude til tidligt om morgenen. Min hud straffer mig, hvis jeg ikke får det gjort… Heldigvis behøver det ikke at tage mange minutter, for jeg renser min hud med olie, der er både blid og effektiv – den tager selv vandfast makeup! Plask med vand, gnub med lidt olie, plask med vand. Færdig! Jeg er ret så til fals for renseolien fra Aderma, som kan fås hos eChemist.

Slutteligt kommer jeg et godt lag creme på. Igen er den fra Aderma 😉 Om aftenen sørger jeg for ekstra fugt og næring med Emollient Balm – eller fedtcreme på dansk. Slurp, siger min hud! Køb den hos eChemist.

Om sommeren ville jeg nok også bruge noget SPF, men om vinteren nøjes jeg med det, der kommer i min primer og BB-creme – men mere om makeup i et andet indlæg.

Det næste indlæg i serien kommer nemlig til at handle om lækre ansigtsmasker. Uh!

Og efter min lange smøre skal I da også dele jeres hudplejerutine. Jow, jow 🙂

12 kommentarer

 • Virkelig fedt indlæg! 🙂
  http://www.regitzeløkke.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Maria

  Dette indlæg faldt på et “tørt” sted. 🙂 Jeg har stået på apoteket og kiggede på A-dermas renseolie, men været i tvivl, da den jo er lidt dyr, men efter din anbefaling må jeg prøve den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Den er alle pengene værd, IMO – men den kan købes billigere på nettet 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Hejsa Maria, jeg kunne godt tænke mig at interviewe dig til min egen blog. Jeg har omkring ti spørgsmåL som jeg gerne vil stille. Håber det bliver muligt.

  Hilsen en fan!<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Du kan sende mig en mail, som du kan finde i bunden 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah S

  Efter at have læst om A-Derma både her og hos Pudderdaaserne, så ville jeg prøve det, men jeg kan af en eller anden årsag ikke tåle Exomega cremen 🙁

  Om morgenen renser jeg min hud med REN Hydra-Calm Cleansing Milk (Den kan virkelig anbefales til meget sart hud!!) og så bruger jeg Embryolisse Lait Crème Concentre over. Det ligger en ret god base under min make-up.

  Om aftenen bruger jeg Bioderma Crealine vand til at fjerne min make-up og renser igen med REN rensemælken. Dernæst Exomega cremen, indtil jeg lige finder mig en anden creme. Der er virkelig ærgeligt at den ikke fungerer, for den fugter virkelig godt! Glæder mig til at læse om ansigtsmasker, leder selv efter nogle nye 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hej Maria.
  Tak for en god blog!
  Jeg er ret uerfaren i hele serum junglen, men har nu forsøgt mig med ovenstående serum fra dr. Scheller.
  Oplever du også at den “skummer” lidt når man bruger den? Eller gør jeg det forkert/i for store mængder?
  Og venter du lidt tid med at smøre creme på eller gør du det umiddelbart efter?

  Mvh Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg oplever ikke, at den skummer, nej – det lyder meget mærkeligt! Måske du bruger for meget? Og den bliver ret hurtigt absorberet, så jeg smører bare min dagcreme på bagefter.
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ivy

  Sikke et skønt indlæg! Fedt med inspiration 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boyy in Army