Halskæde fra Selected Femme

Travlhed & glæde

Photobucket
Halskæde fra Diane Kordas hos net-a-porter – den har som sådan ikke noget med dette indlæg at gøre, men den er pæææææææn 😉

Det er ikke meget, I ser til mig for tiden, for jeg er midt i en præ-ferie travlhedsstime. Kender I ikke det med, at der bare er 1000 ting, der skal ordnes, inden man skal ud og rejse? Der skal veksles penge, købes et halvt apotek, vaskes, pakkes, overdrages nøgler til lejlighedssitter osv.

I dag tog jeg mig dog lige en velfortjent pause med en mani- og pedicure inkl. Shellac hos aller yndlings Beauty Avenue – så nu er mine hænder og tæer klar til ferie, og jeg behøver ikke at bekymre om negle, der skaller 😉 Kan klart anbefale at give sig selv sådan en treat inden ferie!

Udover at have meget travlt, så er jeg også meget glad, for min kæreste blev nemlig færdiguddannet som arkitekt i går. Han var oppe og forsvare sit afgangsprojekt, og han hev endda et 12-tal hjem, så jeg kan ikke være andet en pisse stolt af ham 🙂

Nå, det var videre med den tøjvask… og måske programmere et par indlæg til jer? Vil dog ikke love for meget 😉

6 kommentarer

 • Den første er virkelig smuk, den ville jeg gerne eje da 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Tillykke med ham!! 🙂 Kan godt forstå at du er stolt over ham

  Og jo, kender alt for godt præ-ferie travlhed ALT for godt! Kom selv hjem fra New Zealand for 2 døgn siden.. så er stadig helt jet-lagged!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Mange tak 🙂 Og det lyder skønt med en tur til New Zealand.
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Tillykke med kæresten! 😀

  Læser selv til arkitekt, men er først færdig om laaaang tid :b

  Rigtig god ferie til jer begge! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hehehe, min kæreste var også laaaang tid om at blive færdig 😉 Men nu er han også en dygtig arkitekt 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Halskæde fra Selected Femme