Repost: How to work work wear...

Wedding in Vietnam

PhotobucketKjole fra Mango, pumps fra Bershka, halskæder fra diverse rejser og bæltetaske fra Becksøndrgaard (gave)

Det er ikke blevet til mange outfit-billeder her i varmen i Vietnam – men helt ærligt: Jeg vil hellere have ferie end at bruge tid på at lege photo shoot 😉

Her får I dog et oufit fra i onsdags, da jeg var til bryllup på byens mest fancy hotel. Vi var inviteret i sidste øjeblik, så jeg havde ikke rigtig pakket til sådan en begivenhed. Jeg fik shoppet en kjole fra Mango og klassiske pumps fra Berschka og supplerede med egne accessories. I en ideel situation havde jeg nok valgt min Balenciga-clutch, men jeg har simpelthen ikke turde pakke mine dyrere tasker, da man hører mange skrækhistorier om afhuggede hænder for iPhones her i Saigon :S Men min bæltetaske fra Becksøndergaard klarede den nu fint som clutch 😉

Nu vil jeg smutte til middag med min kæreste – ses i Danmark!

12 kommentarer

 • Maria

  Vietnam?! Jeg er slet ikke misundelig…. 🙂
  Kjolen er super fin og meget elegant til dig, og så er du bare smuk i gult.
  Fortsat god ferie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit

  Skøn kjole. Er den ny?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvor er du smuk, Maria once again!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  ELSKER kjolen! Men kan ikke finde den på deres webshop… 🙁 Er ikke sikker på jeg kan leve uden den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg kan desværre heller ikke finde den online 🙁
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Ser godt ud:)

  Afhuggede hænder ?! What?? Seriøst??!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ja, og en tur på Google viser desværre, at der er hold i de rygter 🙁
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Vil du evt. lave en lille-bitte guide til Vietnam – eller hvertfald skrive lidt råd og ting og sager, som du synes ville være nyttige at vide når man nu står over for at skulle ti Vietnam (specielt som første gangs besøgende)? Det ville virkelig være lækkert. Og så noget andet: Har du en iPhone, og hvis ja, havde du den med på rejsen, og oplevede du problemer derved? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jo, skal nok skrive lidt tips til Vietnam 🙂 Jeg havde min iPhone med, ja – men jeg gik ikke med den i hånden på gaden… Og hev den heller ikke frem, hvis jeg sad i et gadekøkken.
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Repost: How to work work wear...