Søndagssang: Radiohead - House of Cards

All about the espadrilles

PhotobucketMintgrønne, neongule, nude og batik med kaninpels. Alle fra Lika Mimika.

Denne sæson er det vist ikke til at komme udenom espadrillerne, og selvom jeg allerede kan høre hr. kærestes “Jamen, det er jo sutsko!”-kommentarer for mig, så forhindrer det mig ikke i at savle (og være dybt misundelig på!) Camilles pæne par fra Chanel eller Pernilles alt for cool par fra Céline 😉

Men er budgettet ikke lige til designer-espadriller, har jeg fundet disse fra Lika Mimika, der er håndlavet og i læder – og så kommer de i alle regnbuens farver: Lige fra sommerlig mintgrøn og neongul til klassisk navy og grå. Og så laver de også nogle ret spøjse par med pels – perfekt til den lunefulde danske sommer 😉 Min favorit er klart dem i nude læder – perfekt til solbrune ben!

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Radiohead - House of Cards