Søndagssang: Fatty Gets A Stylist - Are You Ready?

Couleur de la saison

PhotobucketPhotobucket1. Kjole fra Acne hos YouHeShe, 2. Bikerjakke fra Vero Moda, 3. Taske fra Balenciaga, 4. Blazer fra By Malene Birger, 5. Skjorte fra ALC hos MyTheresa, 6. Tee fra Isabel Marant hos MyTheresa, 7. Lædernederdel fra The Row hos NAP, 8. Kjole fra Vila, 9. Taske fra Stine Goya for Adax hos Nelly, 10. Top fra Stine Goya og 11. Sneakers fra Rebook hos Sneakersnstuff

Jeg er så småt ved at vende tilbage fra de døde og vil fejre mit snart raske jeg med, hvad – der i hvert fald for mig – bliver en af sæsonens farver i forår/sommer-garderoben 🙂 Jeg har aldrig rigtig været en pink-pige… Jo, til neon pink og andre skrappe kulører 😉 Men for tiden er jeg virkelig draget mod de mere nedtonede pink nuancer som baby pink, rosa og støvet koral. De er perfekte i et tone i tone-look og matcher også perfekt med mere klassiske farver som bordeaux og grå.

 Jeg har allerede tyvstartet med min elskede cardigan fra H&M og en palmeskjorte fra Ganni (ja, jeg er besat!) og efter at have set de seje Rebook-sneakers hos Merete, kan jeg allerede nu forudsige, at min rygrad ikke holder længe, før de kommer med hjem 😉

Er I til denne sæsons piget pink?

(billeder fra vogue.co.uk og copenhagenfashionweek.com og de respektive webshops)

6 kommentarer

 • Christina

  Elsker sådanne indlæg, de er vildt inspirerende! So keep them coming:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Yes!! Jeg er også fuldstændig pjattet med de lyserøde farver! Som lyshåret risikerer jeg at komme til at ligne Barbie, men can’t help it- jeg skal have et eller andet i den helt rigtige lyserøde! Tak for gode forslag til det:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg synes nu, at pink er pænt til lyshårede – slet ikke Barbie 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Orv, det der Stine Goya sæt er SEJT!! Ser da ud til, jeg skal have fat i en pink t-shirt, jeg kan sætte sammen med mine røde bukser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det er nemlig SÅ sejt et look, så afsted med dig!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Fatty Gets A Stylist - Are You Ready?