Inspiration til entré

Dagens outfit: Kærestestrik

PhotobucketPhotobucket
Strik fra Roberto Collina, tørklæde købt i Vietnam, bukser fra Custommade, wedges fra Mentor og taske fra Balenciaga

Shhhh! I må ikke sige det til hr. kæreste, men i dag har jeg lånt hans bløde, bordeaux strik… Han bryder sig ikke om, at jeg låner hans tøj (jeg ville ærlig talt også have det lidt stramt med, hvis han gik i min garderobe!), men når man har det lidt sølle som mig, så må man godt 😉 Kombineret med mine bukser fra Custommade blev det ikke mere rart, lunt og behageligt! Meget apropos Custommade, så vil jeg lige tippe jer om, at der er lagersalg på torsdag! Jeg plejer at være på pletten, men da det i år DESVÆRRE er rykket fra indre by til Østerbro, kan jeg desværre ikke nå derud inden arbejde for at snuppe de gode ting, som jeg plejer at gøre – men nu er tippet i hvert fald givet videre 😉 I kan læse mere HER.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til entré