All about the espadrilles

Dagens outfit: Knit & skirt

PhotobucketPhotobucketPhotobucketStrik fra Acne, stribet trøje fra H&M, nederdel fra Zara Kids, støvler fra Zara, taske fra Balenciaga

Snot og Oscars går måske ikke hånd i hånd, men det var, hvad dagen har været fyldt med for mit vedkommende. Heldigvis kan man iklæde sig varm strik og have brilledag, det gør lige sådan en snotfyldt mandag en tand bedre 🙂 Nu vil jeg lige arbejde på et par indlæg til bloggen, og så må jeg vist nok hellere få kigget på en gang aftensmad… Meget apropos, så har jeg et par madindlæg liggende til jer, men det må blive en dag, hvor mit hoved er mindre fyldt med snot 😉 Husk, I kan altid følge mig på Instagram, hvor jeg gerne lægger mad-billeder op.

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

All about the espadrilles