Couleur de la saison

(ferie)Dagens outfit: Sideboob

PhotobucketPhotobucketTop fra Stine Goya for Weekday, pink bh fra H&M, kasket fra Ganni (gave), bukser fra Mango, sandaler fra ASOS og taske fra Becksöndergaard (gave)

Grundet sygdom får I ikke så mange outfits for tiden, men så er det godt, at jeg har lidt liggende fra min tur til Vietnam 😉 Her får I et fra Can Tho, der ligger i den sydlige del af Vietnam, så der var MEGET varmt! Vi startede tidligt med at tage på flydende marked. derefter besøgte vi min mormors gravsted for at lægge blomster, og derefter tog vi i en økologisk have, hvor der var bambus og store, mærkelige frugter 🙂

På min rejse kørte jeg ret meget mønstermix-stilen, da jeg elsker det look – og her blev det en mønstret top mikset med mønstrede bukser – meget langt fra de giga vinterstøvler og to lag strømpebukser jeg var iført i dag 😉

4 kommentarer

 • virkelig fint, maria – det kan være lidt en kunst at klæde sig på når det er SÅ varmt, men synes bare du ser fantastisk ud! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   1000 tak! Det ER nemlig svært at klæde sig på, når det er varmt – så jeg er glad for, at du synes, det lykkedes for mig?
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • signe

  hej fed blog du har og nogle gode indlæg 🙂
  tænkte på om du ville like eller kommentere min blog?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Måske du skulle starte med at smide et link så? 🙂 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Couleur de la saison