Palmer på stranden

(gårs)Dagens outfit: Gråt & glitter

outfitoutfit2Pailletjakke fra Mango, jakke fra Vero Moda, tee fra Acne, tørklæde købt på Ebay

Jeg har – sammen med de fleste andre Blogger’s Delight-bloggere – lidt problemer med Photobucket, hvor vi normalt uploader billeder til – en mavesur mail er sendt afsted, og så er der ikke meget andet at gøre end at vente på, de fikser det. Gerne hurtigt! Det er ikke så sjovt at blogge uden billeder 😉

Her ser I lidt detaljer fra mit outfit i går, hvor jeg fik lyst til at blande pailletter med min grå jakke, som jeg bruger indendørs som cardigan om vinteren. Elsker kontrasten mellem det flashy og det casual!

I morgen får I mit outfit, som jeg havde på i dag – hvis Photobucket vil det 😉

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Palmer på stranden