Palmer i stuen

Pink & Grey

PhotobucketCashmerestrik fra Too Good To Be Basic // Tee fra Zoe Karssen

Nogle gange får jeg nogle åbenbaringer – ok, det lyder måske lige højpandet nok… Nogle gange får jeg en meget specifik idé om et outfit eller en styling-mulighed, og så skal den realiseres så hurtigt som muligt. Dyr vane 😉

For tiden kan jeg ikke få idéen om en grå strik over en pink tee ud af hovedet – perfekt til jeans og sneakers eller nederdel og ankelstøvler 🙂 Men da det ikke er noget, min garderobe indeholder i forvejen, så må jeg jo købe mig til det. Gad mægtig godt, at disse to sager fandt vej til min garderobe. Specielt strikken: Det er en rigtig go’ pris for cashmere, og så har den slidser i siden (se flere detaljebilleder HER), så den pink tee kan titte frem. Smart!

T-shirten har jeg allerede i hvid, og den pink er bare for cool! Jeg er dog lidt i tvivl, om jeg vil få brugt den pink så meget som den hvide, så i første omgang må jeg lige se, om highstreet’en kan præstere på den front 😉

Har I et specifikt look, som I ikke kan få af hjernen, og som skal realiseres snarest?

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Palmer i stuen