TGIF-shopping

Søndagssang: Calvin Harris feat. Florence Welch – Sweet Nothing

calvin harris florence welchKlik på billedet for at høre denne uges søndagssang

Der har været lidt stille på bloggen denne weekend, og det har for en gangs skyld ikke noget med travlhed at gøre! Trængte såmænd bare til at hive stikket ud og bruge noget tid med min søde kæreste. Vi fejrede fire års dag i torsdags, og da vi begge arbejder fuld tid nu, får vi ikke set så meget til hinanden, som vi er vant til. Vi har jo lige været ude at rejse, hvor vi gik op ad hinanden 24/7, og bagefter lagde vi os begge syge med ond influenza, så jeg har nærmest måtte tage mig en kold tyrker, nu når vi begge er på arbejde igen, hahaha 🙂

I dag er hr. kæreste på arbejde (se selv det dér med, at jeg aldrig får ham at se?), og jeg er gået i køkkenet for at gøre klar til i morgen, hvor min veninde og hendes kæreste kommer til middag. De skal se vores lejlighed, og de har også lige købt hus, som jeg glæder mig til at se… Hmmm, hvornår var det lige, vi blev så voksne? Jeg synes nærmest, det var i går, at vi gik på Sir Club i Odense for at drikke øl og og lave body tequilas?!

2 kommentarer

 • Åhh gud… Sir Club.. Memories 😉 Og ja, lige pludselig er man voksen! Og alle omkring en har børn :/ God søndag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Endnu en Sir Club stamkunde 🙂 Er du fra Odense/har læst der?
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TGIF-shopping