Besat af banh mi

Vinternegle

PhotobucketSkal vi ikke lige tage en pause fra solskinsrige feriebilleder og vende tilbage til det grå vejr? 😉 Jeg vil nemlig gerne vise jer to neglelakker, der har været mine suveræne favoritter her i vintermånederne. I har set dem mange, mange gange på mine fingre i løbet af efteråret og vinteren, og jeg får altid spørgsmål om, hvor min neglelak er fra.

Den første er “Rose Cashmere” fra L’oreal, og det er den yndigste gammelrosa – og den falder fint ind i min nuværende besættelse af alt, hvad der er rosafarvet 😉 I kan se lakken på HER. Min anden yndling er “Skirting the Issue” fra Essie, som er den perfekte bordeaux – I kan nok ane, hvor meget af flasken, der allerede er røget 😉 Se farven in action HER.

Jeg er spændt på, hvad der bliver favoritter den kommende sæson… Et kig i arkiverne viste, at sidste sommer bød på pretty pasteller, multifarvede negle, den famøse Chanel-manicure, Caviar-manicure og camouflageprint.

Men jeg tror nu ikke, at jeg lægger “Rose Cashmere” og “Skirting the Issue” fra mig sådan lige med det samme… Hvilke lakker har været dine vinterfavoritter?

7 kommentarer

 • Louise

  Skirting the Issue har siddet på mine fingre HELE vinteren, jeg elsker den virkelig! Hvor dejligt at gense Chanel-manicuren, den var så flot! Er også spændt på den kommende neglelaksæson 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   “Skirting the Issue” er FANTASTISK 🙂 Er glad for, du er enig 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Har en konkurrence igang, gå ind og tag et kig 🙂 http://amandayau.bloggersdelight.dk/2013/02/konkurrence/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina K

  Super flot bordeaux fra Essie!
  Mine favorit vinter-lakker har været Chanels Malice, Suspicious, Frenzy og Opis Moonraker og Unforgretably-blue.
  Desværre må jeg holde en ufrivillig neglelakpause, da tre af mine fingernegle spalter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Surt med spaltede negle 🙁 Håber, de snart er ok igen, så du igen kan gå med neglelak 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Fedt! Jeg har en mærkelig tendens til altid at gå meget op mine negle i perioder og tiden lige nu er altså en af dem 🙂 Dejligt med inspiration!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Besat af banh mi