Når casual møder cool

Birthday girl

 photo birthdaywishes.jpg1. Lyngby Vase Mellem set hos Stilleben, 2. Kaleido S Mint fra HAY, 3. Amager-plakat fra Kortkartellet, 4. Pude fra H&M Home, 5. Ring fra Jane Kønig, 6. Long Lasting Lip Marker i 001 Red fra Gosh set hos Matas, 7. Aeroccino 3 Black-mælkeskummer fra Nespresso, 8. Sengetøj fra Finlayson set hos Scandinavian Design Center og 9. Bord fra Ilva

Jeg håber, I alle har haft en dejlig søndag 🙂 Selv har jeg sovet længe og dovnet med min kæreste, inden jeg bevægede mig ud i den arktiske vind for at spise kage og drikke kaffe med en veninde. Sådan burde alle søndage være – minus den isnende blæst 😉

I næste uge har jeg fødselsdag, og jeg havde egentlig ikke tænkt mig at fejre det med en fest eller noget… Alligevel plagede mine søde søstre om kage og hygge, og det kunne jeg jo ikke sige nej til 🙂 Derfor har jeg også fået sammensat en lille ønskeliste, som mestendels består af boligting, da det er det, jeg er mest optaget af pt. 🙂 En del af tingene er genbrug fra min jule-ønskeliste, men det gode ved ønskelister er jo, at man kan “genbruge” de ting, man ikke fik i første omgang 😉

6 kommentarer

 • Dinosaurpuden og mummitrolde sættet er virkelig fede! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg håber også, jeg får begge dele til min fødselsdag 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Belle

  Super fedt bord – jeg elsker gul! 🙂
  Og tak for svaret mht. fonten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg er også tosset med bordet – og så er det ikke engang så dyrt 😉 Og det var så lidt 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Rigtigt fine ting! Jeg har også selv snart fødselsdag, og selvfølgelig er den smukke Jane Kønig ring også på min ønskeseddel 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det er også en fin ting at ønske sig 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når casual møder cool