Think pink

Blomster

 photo flowersmarch.jpg photo flowersmarch_1.jpgSiden rykindet i vores nye lejlighed har jeg hver uge købt blomster, for jeg synes, det pynter så fint og gør mig i strålende humør. Og så er det måske også lidt i erkendelse af, at jeg bare ikke kan holde liv i en potteplante – afskårne blomster har ligesom en begrænset levetid, og så har jeg det ikke så dårligt med, at de visner 😉

Jeg elsker også, at man nærmest ved at skifte blomsterne ud kan få sig et helt nyt look i stuen/spisestuen/hvor det nu er, og jeg drømmer om at shoppe endnu flere vaser, så jeg også kan ændre udtryk på den måde – I så måske mit højeste vase-ønske på min fødelsdags-ønskeliste HER? Af blomster er jeg især vild med pink tulipaner, babypink hyacinter og ranunkler i alle tænkelige farver. Til jul har jeg også en troldegren med pynt, og her til foråret står den på kirsebærgrene.

Lige nu er det udover kirsebærgrenene påskeliljer og nærmest fluoriserende nelliker, der pynter i spisestuen. Hvilke blomster har du stående pt.?

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Think pink