(gårs)Dagens outfit: 130313

Dagens outfit: Pink prinsessesko

 photo outfit_140313.jpg photo outfit_140313_2.jpgStrik fra Sparkz (gave), nederdel fra Zara Kids, taske fra 3.1 Phillip Lim og sko fra Edith & Ella (gave)

Her til aften har jeg været til hyggeligt event hos Edith & Ella i Købmagergade – de hører til i en fredet bygning, og der er så smukt! Vi fik alle lov til at vælge en ting fra forretningen, og jeg browsede gennem pastelfarvede angoracardigans, fine playsuits, feminine kjoler og skønne sko – ih, det var svært at vælge! Til sidst endte jeg dog med disse skønne, pink pumps med spidse snuder og en stor sløjfe. De livede virkelig mit meget sort/hvide/grå outfit op – og så matchede de min taske 🙂

Som I kan se, så holdt de krøller, som jeg lavede i går med GHD Eclipse-styleren stadig, så jeg gik all in og matchede mine krøller med rød læbestift og rød neglelak – det skal der jo også være plads til engang i mellem 😉

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: 130313