Strut skal der til

Dagens outfit: Prikket påskeæg

 photo outfit_260313_1.jpg photo outfit_260313.jpg photo outfit_260313_2.jpgCardigan fra Uniqlo, skjorte fra Monki, nederdel fra T by Alexander Wang, wedges fra Mentor og taske fra 3.1 Phillip Lim

I dag var det ikke så meget gang i farvepaletten, som der plejer, men lidt pink kom der i form af min elskede 3.1 Phillip Lim-taske og en lipstain fra Gosh. Skjorten fra Monki har jeg blogget om før, og den er bare så fin, så fin! Jeg besluttede mig for at lave negle, der matchede til min prikkede skjorte, og nu ligner mine negle ti små, spættede påskeæg. Det er forresten “Brilliant White” fra CND, jeg har lagt som base, og som overlak er det “Confettis” fra L’oreal – det er virkelig en sej overlak!

Nu vil jeg smutte – det er min tur til at lave aftensmad… Og jeg har forfærdelig cravings efter spaghetti og kødboller 🙂 I morgen er jeg så heldig at have fået fri, så den fridag skal bruges på lidt forårsrengøring…

22 kommentarer

 • Fine detaljer med dine negle og ringe! 🙂 God påske!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kærlighed til din skjorte, for hold nu fest, hvor er den fin!
  Monki er faktisk overrasende god til det med skjorter, hvilket ikke altid er særlig godt for min økonomi 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg kunne sagtens købe mig fattig i skjorter fra Monki 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker virkelig tasken! Og dine læber ser super fine ud! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • iih så fin du er, jeg tror at jeg vil have min AW nederdel på en af dagene 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bliver altså snart nødt til at skaffe mig sådan en Wang-ish nederdel. Er misundelig hver gang du flasher dine 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det er klart en rar ting at have i garderoben 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Belle

  Rigtig flot! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I så fald det smukkeste påskeæg jeg har set! 🙂
  Haps det ville jeg gerne iføre mig i dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Clausen

  Ej hvor ser du bare godt ud i det sæt Maria! Det er lækkert og tilpas forårsagtigt uden at være aaalt for forår 😉 Jeg deler din passion for pink;-) Ville lige spørge dig ind til skjorten – kan se den er i polyester nemlig.. Hvordan er kvaliteten især ift. – elektrisk hår mm.? 🙂 Kh. Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hej Charlotte,
   Mit hår har ikke tendens til at blive elektrisk, så der må jeg være dig svar skyldig.
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Sååå pænt:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elena Malou Kristensen

  Normalt synes jeg at man skal passe på med prikker, men sammensætningen ser virkelig flot ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert lækkert lækkert outfit og de negle!!! Uh de er FINE!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Strut skal der til