Luksus vs. budget: Rockstud pumps

I die!

 photo balenciagasandals.jpgSandaler i sort og creme fra Balenciaga set hos Nathalie Schuterman

Og skal vi ikke lige blive ved de nittede sandaler? 😉 Dette er jo ren pænhed i sandalform – desværre har pænheden også en heftig pris: Godt 6.000 kr.! Jeg må se at vande pengetræet lidt mere, så det kan gro heeeelt ind i himlen 😉

8 kommentarer

 • Maria

  Stina fra “agtigt” har også pushet de her Balenciaga sandaletter, og de er seriøst to die for, 10000 gange lækrere end Valentinoerne i dit foregående indlæg. Men prisen – suk. Tror alligevel de ville være det værd, men med mit budget kan jeg slet, slet ikke forsvare det. Kan nu se dig i dem og så med din B. clutch!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Du har ret, de ville matche perfekt til min clutch. Men jeg synes bare, at det er bedre at investere i sko end tasker – de bliver ikke så slidte og holder dermed værdien bedre.
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er jo intet mindre end fantastiske. Øv, at de er så dyre. Jeg ville elske at have et par i sort siddende på mine fødder, når foråret kommer!

  /Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Okaaaay, så mange penge ville jeg nok ikke sådan lige kaste efter et par sko. Pæne er de, men SÅ mange penge? Jeg var lige ved at falde ned af stolen 😉

  Husk at deltage i min konkurrence, hvor du kan vinde et gavekort på 250 kr. til Footway, hvis du har lyst til et billigere alternativ til sandalerne 😉 http://sarasskab.blogspot.dk/2013/03/give-away-vind-et-gavekort-til-footway.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camilla

  Hej!
  Har du stadig denne jakke og kunne du være interesseret i at sælge?
  https://modemedmere.dk/2010/09/min-nye-ultimative-vinterfrakke/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Den har jeg stadig, ja – men jeg bruger den stadig, så den er ikke til salg 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus vs. budget: Rockstud pumps