Dagens outfit: A day with Day

Maps, they don’t love you like I love you

 photo maps.jpgKjole fra Warehouse, tee fra Carven set hos Nué, ur fra May 28th set hos ASOShør “Maps” med Yeah Yeah Yeahs

Jeg har en eller anden ting for kort-print på tøj, jeg synes, det på en eller anden måde er lige dele poetisk og praktisk. Kort vækker drømmene og rejselysten i os, men de hjælper os også med at komme fra a til b i hverdagen. Selv har jeg en hel forfærdelig stedsans, så jeg slår nærmest noget op på et kort hver dag 😉 Et af mine yndlingsbrands, Carven, har også taget kort-print til sig og har nærmest en variation over kort hver sæson. Lige nu er det et tegnet kort over Paris, og jeg drømmer om den fine tee, der ville være perfekt til en nederdel med strut i.

Og så tag lige og lyt til sangen “Maps”, der er en all-time favorit hos mig. Den er sååå go’ 🙂

4 kommentarer

 • Kathrine

  Åh! Jeg elsker den sang. Den giver mig altid en klump i halsen, på den gode måde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Ej hvor sjovt. Jeg sad lige og kiggede på kort-prints til væggen inde på Etsy lige før jeg klikkede over på din blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg leder også efter et kort over Paris til vores spisestuevæg 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: A day with Day