Couchsurfing

Når casual møder cool

 photo hmpailletbukser.jpgJeg bliver lige nødt til at vise jer mit seneste køb: Disse cool pailletbukser fra H&M Trend. Snittet er som et par sweatpants med løbegang i taljen og snørelukning, men materialet er blonder, hvor der er syet “slanger” af pailletter i – i siden er der også en satinstribe, så de minder om tuxedo-bukser. Det perfekte mix af casual og glam 🙂 Jeg havde dem på i går, og om dagen havde jeg sneakers på til. Om aftenen, hvor jeg skulle til fest, skiftede jeg de flade sko ud med pumps og smækkede noget rød læbestift på – elsker tøj og looks, der nemt kan forvandles fra kontor til party 🙂 Jeg fik desværre ikke taget outfitbilleder i går, men mon ikke bukserne kommer på til en anden festlig lejlighed? 😉

4 kommentarer

 • Ida

  De lyder virkelig fede! Overload af detaljer og materialer, men helheden er virkelig skøn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Wow hvor er de flotte!! Hvor og hvornår har du købt dem? Og hvor meget kostede de? Findes de både i den grålige farve og den blå? – Mange spørgsmål, håber du vil svarer 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   De er købt på Amagertorv til 499 kr. Det er nok lyset, der driller, men de er sorte
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Couchsurfing