Tusk, tak!

Out & About II

 photo outaboutII.jpgSå er det vist på tide at komme i gang med endnu en omgang Out & About, for I tog rigtig godt imod det første indlæg – og tak for det 🙂 For mig er det at bruge et produkt op ned til sidste dråbe noget af et kvalitetsstempel, for jeg er så heldig, at jeg får lov til at teste tonsvis af produkter – både gennem bloggen og mit arbejde – og er der noget, der ikke falder helt i min smag, så giver jeg det væk. Livet er sgu for kort til at bruge produkter, der ikke fungerer for én 😉 Så her får I altså cremen af cremen, de produkter jeg klart kan stå inde for!

Mandelolie fra Urtegaarden: Jeg har ikke tal på, hvor mange flasker mandeolie jeg har brugt op – men det ER mange! Det er et rigtig godt multi-use produkt, som jeg har brugt i mange år – og jeg kan gå helt i panik, hvis jeg kan se, at jeg er ved at løbe tør, og jeg ikke har en backup liggende! Jeg bruger den i forbindelse med barbering, for den er meget mere skånsom og økonomisk end sådan noget barberskum – og så bliver ens hud bare SÅ blød. Den er også rigtig go’ til at fjerne makeup med, selvom det er en lidt fedtet affære… Men jeg bruger det især til at fjerne læbestift med. Så bruger jeg også mandelolie til at rense pensler med – se hvordan HER. Mandelolie fra Urtegaarden koster omkring 120 kr. for 500 ml, jeg plejer bare at købe den hos min lokale helsekostforhandler.

Volume Booster Volumizing Shampoo & Conditioner fra id Hair: Jeg fik denne shampoo og balsam i en goodie bag under modeugen, og den er rigtig god til at give fylde. Min kollega, der har finere hår end mig, var også begejstret for denne duo 🙂 Det eneste, der irriterede mig lidt, var emballagen, som ser meget fiks ud, men det er lidt svært at klemme shampoo ud af de meget firkantede flasker. Shampoo og balsam koster 169 kr. pr. stk. og kan fås hos fx nicehair.dk

Creme des Corps fra Kiehl’s: Jeg har arbejdet mig gennem mange flasker af Creme des Corps, der bare er den bedste bodylotion. Ever! Til tider prøver jeg andre slags, men jeg vender altid tilbage til klassikeren fra Kiehl’s: Den fugter fantastisk, er nem at smøre ind og giver et fantastisk velfugtet look og shine (uden at være fedtet!) til ens hud. Jeg har allerede købt mig en ny halvliters flaske 😉 Bodylotionen koster 365 kr. for 500 ml hos Magasin, og kan fås i både større og mindre versioner. Jeg køber altid mit supply, når jeg er ude at rejse, for der er en del at spare.

Volume Million Lashes Waterproof fra L’oréal Paris: Jeg tror faktisk, det er en af de få mascaraer, som jeg har formået at bruge op – says a lot 😉 Jeg er mest til de vandfaste slags, da de holder buen i vipperne bedre, og så slipper man for pandalook i regnvejr 😉 Denne er udstyret med en gummibørste med pigge, der med få strøg dækker alle vipperne og giver MEGA meget fylde. Vidunderet koster 139,95 kr. og kan fås i Matas og større supermarkeder.

Jojoba Oil & Schisandra Soothing Intensive Serum fra Dr. Scheller: Jeg har rost denne til skyerne tidligere – i dette indlæg om min hudplejerutine – så smut derover, så jeg ikke behøver at gentage mig selv 😉 Hvis/når jeg en dag kommer igennem alle de serummer, som jeg får til test, så vil jeg klart købe denne igen. Den er et sandt mirakel til prisen, som er 99,95 kr. i Matas.

Exomega Emollient Balm fra A-derma: Igen en creme, som jeg har talt stolpe op og stolpe ned om – se selv HER – men til tør, sart, irriteret og eksemramt hud er der altså ingen over og ingen under A-derma! Fedtcremen koster 180 kr. på apoteket, men kan fås billigere hos echemist.co.uk.

Midnight Recovery Concentrate fra Kiehl’s: Engang brugte jeg denne på min hud hver nat, men da jeg var ved at løbe tør, besluttede jeg mig for kun at bruge den, når min hud VIRKELIG trængte til forkælelse. Den gør bugt med tørre pletter nærmest overnight, og selvom det er en olie, er den ikke SÅ fedtet igen. Slurp, siger min hud bare 🙂 Prisen er 290kr. hos Magasin.

Har du nogle produkter, du lige har brugt op, som du vil give nogle ord med på vejen?

8 kommentarer

 • Maria

  Jeg sætter virkelig pris på dine anbefalinger. Jeg vil prøve mascara’en fra L’Oreal. Kan du anbefale en god øjenmakeupfjerner til vandfast mascara?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg bruger oliebaseret ansigtrens, og det tager vandfast makeup uden problemer 🙂 Aderma, MAC, Bobbi Brown ligger alle inde med sådan én 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bruger også ALTID vandfast mascara og har i årevis brugt en “gammel model” Volum’ Express WP fra Maybelline ( den er i en lyseblå emballage)
  , den er virkelig SUPER god, da den ud over at give fin volume og buede vipper og ud ud over at være super vandfast selvfølgelig, også har den SUPER gode egenskab at den IKKE smelter når den rammer (ja ja ved det lyder BVADR!) hudfedtet på øverste øjenlåg som vandfaste jo desv har som deres støste hurdle. De kan jo opløses af olie og fedt også det der kan dannes af en selv på en varm sommerdag eller af det creme man f.eks. har spurgt på 🙂
  Har den du har testet samme gode egenskab…? For har prøvet en masse forskellige, (men er kun stødt på den her ene, der ikke laver det lille nummer, når vipperne rammer brynbenet eller hvad det nu hedder… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg har slet ikke så lange vipper, at de rammer mit brynben…
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for svar 🙂
   Håber altså ikke du opfattede mit spørgsmål forkert, det var ikke for at prale med lange vipper! Jeg er jo en “gammel” dame på 43 og så gør tyngdekraften altså de mærkeligste ting ved ens ansigt såsom at lade ens vipper gro så langt ud at de når brynbenet øh eller er det mon omvendt ha ha Så det er et reelt problem for mig og samtidig er jeg jo også en sucker for at prøve nye produkter 😉
   Du må have en dejlig dag…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Sådan opfattede jeg det skam heller ikke 🙂 Men kan godt se, hvad du mener 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • louise

  Må prøve den serum!Og bodylotion fra Kiehls.
  Jeg har igen-igen opbrugt verdens bedste læbepomade fra NUXE. Skal til at købe nr 6 eller 7 på tirsdag. Den får mig igennem hver eneste vinter med lækre bløde læber:-)Kan virkelig anbefales!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Begge dele kan varmt anbefales 🙂 Og den Nuxe læbepomade lyder vildt go’!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tusk, tak!