(gårs)Dagens outfit: Geranium

Søndagssang: Kings of Leon – Red Morning Light

kolKlik på billedet for at høre denne uges søndagssang

I går hjalp jeg en af hr. kærestes venner med at flytte, og bagefter fik vi os et par velfortjente gin & tonics, mens vi hørte musik. Bl.a. denne formidable sang, som vækker så mange minder hos mig – især at spille utroligt meget FIFA med min lillebror 😉 Meget apropos så kommer alle mine søskende på besøg i dag til fødselsdagshygge, kage og kakao – det er helt utroligt lang tid siden, jeg har set dem alle, så det bliver skønt, at vi alle er samlet! Rigtig go’ søndag til jer 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: Geranium