Dagens outfit: Magelig eller moderigtig?

TGIF

 photo vn.jpgDet er sgu lidt selvpineri, at jeg i går kiggede mine billeder fra Vietnam igennem… Jeg kan huske, at jeg var ved at DØ af hedeslag, da vi skulle kravle op ad trapperne til dette kejsergravsted i Hue. Ku’ godt bruge lidt hedeslagsvarme nu!

Udover manglen på forår går jeg ellers en dejlig weekend i møde: Jeg skal besøge en veninde, som jeg ikke har set i alt for lang tid, og så skal jeg også til fødselsdagstamtam hos min kærestes søster. Og så er det jo bare på arbejde mandag, tirsdag og onsdag næste uge, og så er der PÅSKEFERIE 🙂 Åh, den er tiltrængt!

Vil prøve at kigge herind lørdag, men ellers må I ha’ en fab weekend. Hedeslagsvarme eller ej 😉

2 kommentarer

  • Det er altid lidt et stik i hjertet at se gamle feriebilleder igennem, da det forstærker lysten til at rejse – specielt i det her møgvejr! Jeg ved ikke hvordan det kan lade sig gøre, at vejrguderne og kalenderen kan være så uenige! Er på ingen måde fan af det 🙂

    God weekend til dig!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Magelig eller moderigtig?