Farvede mascaraer fra Chanel

5 favoritter i marts 2013


Sååååå er “5 favoritter”-vidoerne endelig tilbage 🙂 Konceptet har haft en lidt lang, ufrivillig pause grundet travlhed, men NU må det være på tide at tage teten op igen. Har virkelig savnet at filme dem – og måske I også har savnet at se dem lidt? 😉 Se videoen, hvis I vil se lidt om BB creams, lip stains, contour creams og meget mere…

16 kommentarer

 • Caroline

  Særskilt indlæg eller video om BB-cream, det vil vi gerne have!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Super god video, skønt at de er tilbage igen 😀
  Den der læbestift fra MAC er altså virkelig pæn til dig.. Jeg har selv lige købt min første læbestift så jeg ville egentlig lige høre dig ad hvordan du fjerner dem igen om aftenen? Jeg synes det er lidt besværligt.. Det samme med lipstains.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Du skal bruge olie til at fjerne det med – på en vatrondel med det 🙂 Jeg bruger mandelolie, da det ikke lugter af noget, men du kan også sagtens bruge det, du nu har i køkkenet 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gry

  Fedt, at du er tilbage med “5 favoritter”. I like!
  God søndag til dig og alle, der læser med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Sjælland

  JAAAAA…. GODT Maria! Jeg har savnet “5 favoritter”! Det er så godt et koncept, og du er så sød og dygtigt til at forklare på både en professionel og personlig måde. Det var bl.a. DIG, der fik mig til at prøve en BB-creme, selvom jeg altid har NÆGTET at bruge “foundations”.
  Løftede tommeltotter til dig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Kold

  Yaaaay, endelig en video 😀 Nu hvor du efterlyser ideer til videoer vil jeg foreslå styling videoer, da jeg synes at måden du sammensætter dit tøj på er så fed 🙂 Måske noget med forskellige måder at style maxi nederdele/ mini nederdele/ sommerkjoler eller hvad end du finder på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Du ser bare hamrende godt ud i den video – en god reklame for produkterne. Læbestiften er virkelig fed, og din eyeliner er super flot. Jeg tror, jeg vil prøve Gosh’s Lip Stain. Jeg har aldrig prøvet det mærke, men jeg er vild med gode budgetkøb, især når det er læbestift, hvor man så tit kommer til at købe en farve der alligevel ikke er helt god. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Mange tak – det er super sødt sagt af dig! Rødmer helt 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • carocat

  super fedt at du er tilbage med det “indslag”
  har flere gange været ved at skrive hvor er 5 favoritter…. men tænkte jeg måske havde overset at du havde skrevet du ikke længere ville lave dem.
  Lys og opløsning er sååå godt hvor du filmer nu
  og jooooo vi vil ha video om dit walk-in

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Mange tak 🙂 Og der skal nok komme noget om mit walk-in, men jeg er ikke helt færdig med det endnu 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Kunne godt tænke mig at se en tutorial på hvordan du laver de Hollywood krøller med styleren 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farvede mascaraer fra Chanel