(gårs)Dagens outfit: Fun girl

Dagens outfit: Forår!

 photo outfit_150413_1.jpg photo outfit_150413_2.jpgNederdel fra Bik Bok, tee fra Monki, strik fra Benetton, støvler fra Zara og taske fra 3.1 Phillip Lim

Mandag er nu ikke så slem, når vejret er så lunt i det, som det er nu 🙂 Efter arbejde tog jeg ind for at ose lidt butikker. Hvor var det bare skønt at cykle rundt i København uden handsker, hue og tørklæde og med åben frakke. Mere af det, tak! Udover at ose så skulle jeg også hente en ting, som jeg længe har savlet over – må snart vise jer mine nye køb 😉

På mig har jeg faktisk også et nyt køb, nemlig strikken fra Benetton. Efter dette indlæg tippede en af jer nemlig om, at man stadig kan få dem i Magasin på Kgs. Nytorv, og så måtte jeg jo ind og hamstre 😉 Så fik jeg endelig en grå strik til min pink tee, som jeg har haft i tankerne i et stykke tid.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: Fun girl