Dagens outfit: Catch-28

Dagens outfit: Glitrende sweat pants

 photo outfit_180413_1.jpg photo outfit_180413_2.jpgTop og bukser fra H&M, blazer fra Selected Femme, sneakers fra New Balance og taske fra Becksöndergaard (gave). Ringe er fra Jane Kønig (gave) og neglelak er “Sweet Rose” fra Appeal4

I dag hoppede jeg i mine dejlige sweat pants med pailletter – de er så rare at have på, men samtidig lidt dressed up på grund af pailletterne og tuxedostriben i siden. Grundet travlhed på job og fremrykning af deadlines, går jeg hele tiden rundt og tror, at det er fredag, men det er jo trods lille-fredag, så helt slemt er det ikke 😉

Nu når jeg kaster et blik over de seneste indlæg, kan jeg godt se, at der er mange outfits! Jeg vil se, om jeg ikke kan få tid til at blogge om mine seneste beauty-køb, og så tror jeg, at jeg snart har skrabet sammen til endnu et empties-indlæg 😉

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Catch-28