En favorit: Kyllingesatay med peanutsauce

Dagens outfit: Pink & blue

 photo outfit_110413_1.jpg photo outfit_110413_2.jpg photo outfit_110413_3.jpgCardigan fra Comme des Garcons, tee fra Monki, gul halskæde er en gave fra min søster, nederdel fra T by Alexander Wang, sneakers fra Rebook, taske fra 3.1 Phillip Lim. Ringe er fra H&M, og neglelakkerne er “Avenue Maintain” (blå), “Go Ginza” (babylyserød) og “Mojito Madness” (grøn) alle fra Essie

I får lige et hurtigt hej fra mig, inden hr. kæreste og jeg spiser tidlig aftensmad, vi skal nemlig til torsdagskoncert i Koncertsalen i aften. Jeg tror dog, at jeg skifter mine sneakers ud, inden vi tager af sted – dels kan de ikke tåle den dumme regn, som plager os pt., dels vil jeg gerne dresse mig bare en smule op, når vi tager ud om aftenen 😉

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En favorit: Kyllingesatay med peanutsauce