Svinespyd med salat asian style

Dagens outfit: Pink & grå

 photo outfit_040413_3.jpg photo outfit_040413_2.jpg photo outfit_040413_4.jpgCardigan fra Uniqlo, tee fra Monki, nederdel fra T by Alexander Wang, sko fra Nike (gave) og taske fra Miu Miu

I dag var jeg til et hyggeligt event med Braun, der præsenterede deres nye epilator – og da jeg alle mine dage har været på Team Epilator, når det kommer til hårfjerning, så var jeg selvfølgelig på pletten 😉 Vi blev forkælet med lækre snacks og drinks, og da vi var godt mætte, lokkede Emilie og Kia mig ned for at tage dagens 🙂 Jeg kombinerede pink og grå, som altid er et hit hos mig 🙂 Generelt er pink vist bare et hit hos mig for tiden 😉 Nu vil jeg smutte igen, for nettet driller lidt, og det har nærmest taget mig hele aftenen at lægge dette indlæg op. Pres!

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svinespyd med salat asian style