Dagens outfit: Glitrende sweat pants

Dagens outfit: Printmania

 photo outfit_190413_1.jpg photo outfit_190413_2.jpg photo outfit_190413_3.jpgCardigan fra COS, skjorte fra Ganni, bælte fra H&M, nederdel fra Zara Kids, ballerinaer fra Anniel og taske fra Becksöndergaard. Neglelakker er “Nude Now” fra Sally Hansen og “TIA” fra USLU Airlines

Yay! Så blev det sgu weekend – og jeg har tænkt mig at lave absolut i n g e n t i n g! Ferie, sygdom og crazy deadlines hersker på job, så arbejdsbyrden har været ekstra stor for mig, så nu skal der bare flades ud 😉 Jeg har godt nok gode intentioner om både at male et møbel og rydde op i mit walk-in, som er SÅ rodet, meeen jeg kender mig selv godt nok til at vide, at det nok er sofaen frem for to do-listen, der trækker 😉 Kan I ha’ en rigtig go’ weekend <3

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Glitrende sweat pants