5 favoritter i marts 2013

Dagens outfit: Tern

 photo outfit_080413_1.jpg photo outfit_080413_2.jpg photo outfit_080413_3.jpgKjole fra New Yorker, blazer fra Vero Moda, støvler fra Bianco (gave), taske fra Alexander Wang. Ringe fra H&M. Neglelakker er fra Ciaté i “Spinning Teacup” (lavendel), “Candy Floss” (pink) og “Hoopla” (fersken)

Tern er super trendy denne sæson, men jeg må indrømme, at jeg ikke har gjort mig de store nyanskaffelser på den front… Derfor har jeg gravet denne gamle sag frem, som er i flot navy og bordeaux, og dermed går til det meste i min garderobe 🙂 Jeg livede det mørke look op med fine pastelnegle, da skønhedsredaktøren på job fik den nye forårskollektion fra Ciaté hjem – der er mange fine pasteller, skulle jeg hilse og sige 😉

Og så vil jeg sige 1000 tak for de fine og søde ord, I er kommet med til min 5 favoritter-video! Jeg vil helt sikkert sætte mig ned og filme foran kameraet noget oftere, da det egentlig er meget hyggeligt og sjovt 🙂

Jeg håber, I har startet ugen på en god måde: Selv har jeg lige været nede og nyde solen på Amagerbrogade, hvor jeg har shoppet ny pakning til toilettet og maling til et lille bolig-projekt. Totalt fashion, I know 😉

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 favoritter i marts 2013