Dagens outfit: Forår!

Dagens outfit: Trapeze og diamanter

 photo outfit_160413_1.jpg photo outfit_160413_2.jpg photo outfit_160413_3.jpgCardigan fra Stine Goya, top fra Only (gave), jeans fra 5 Units, sko fra Gina Tricot og taske fra 3.1 Phillip Lim. Ringen med insektet er fra Line & Jo, mens signetringen med diamanten er fra RebekkaRebekka

Længe, længe har jeg savlet over denne cardigan fra Stine Goya, men jeg var altså lidt nærig, så jeg gik på jagt efter den på Trendsales. Og det gav pote, for jeg fandt den helt ny med mærker med en meget god besparelse. Haps! Nu er jeg faktisk helt ked af, at vejret er blevet så varmt, så det er begrænset, hvor meget jeg kan gå i den 🙁

Og det er sørme ikke den eneste nye ting, I kan se 🙂 Emily lokkede mig nemlig til at købe den fine signetring fra RebekkaRebakka. Jeg har længe ledt efter en signetring, og denne er et perfekt miks af noget old school og moderne 🙂 Jeg købte min hos Fyllgraf, hvor de har den i sølv og forgyldt. Den fås også i en rhodineret version, men den havde de ikke på lager, så jeg fik den oxideret, og med tiden vil den få et dejligt slidt look – just the way I like it 😉

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Forår!