Tip om tie-dye

Jumpsuit-craving

 photo jumpsuits.jpgMed ankerprint fra By Malene Birger // Pink fra Selected Femme // Med palmeprint fra Topshop // Sort/hvid fra Second Female

Jeg går pt. og drømmer om at købe et fint jumpsuit: Perfekt til det lunefulde forårsvejr med sneakers og en cardigan, og når sommeren beslutter sig for at komme, så står den på sandaler – høje som flade – og et drys læbestift 🙂

By Malene Birger har lavet en sommerkollektion med søde maritime referencer, som jeg er helt vild med – desværre er denne buksedragt ret så dyr 🙁 Jeg er jo besat af pink for tiden, så et rigtig godt bud kunne være sagen fra Selected Femme. En anden besættelse denne sæson er palmeprint, så derfor har jeg selvfølgelig sendt Topshops bud mange og lange blikke – ville mine neongule sandaler ikke være perfekte til? Sort/hvid-print er perfekte at mikse med mere skrappe farver, og jeg forestiller mig, at alle mine farvestrålende bælter i pink, grøn og gul vil være perfekt til buksedragten fra Second Female.

Hvilken er I mest til?

2 kommentarer

 • Den fra Second Female er min favorit – Men den er jeg så også næsten sikker på at jeg ikke kan leve uden! 🙂
  Den er jo helt fantastisk – Og som du selv skriver kan den nemt kombineres med nogle farver 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Den er nemlig flot og super anvendelig 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tip om tie-dye