Dagens outfit: I hæle

Pink Chanel, please!

 photo chanelpink.jpgJeg synes faktisk ikke, at jeg er en person, der kræver meget her i tilværelsen: Et par kys i nakken fra hr. kæreste og en pose salmiaklakrids i ny og næ, så er jeg meget godt kørende 😉 Men skulle jeg alligevel sende en stille bøn ud om noget, så skulle det da være denne alt for pæne og über cute pink taske fra Chanels AW13-kollektion, så vil jeg også svinge den nonchalant over skulderen vel vidende, at iPhone, Dankort og læbestift var sikkert og chikt opbevaret 😉 Det mønstrede striksæt må Chanel skam godt beholde… Se, jeg be’r ikke om meget, vel? 😉

6 kommentarer

 • Maria

  Den taske er så meget dig, Maria! Men hvis vi er ude i “skal jeg have pink Chanel taske eller skal jeg på ferie de næste fem år” jamen, så er det nok alligevel ikke tasken der vinder. :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ja, når du stiller det op på den måde, så er det klart rejsen, der vinder 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Schou Jönsson

  EEJ! Den taske vil jeg have! Men jeg tør godt nok ikke tænke på prisen for den lille skønhed 😉 Forresten så læste jeg dit blogindlæg om de smukke bukser fra H&M trend med pailletter og blonder og stribe langs siden.. Og så faldt jeg tilfældigt over dem i H&M og så kom jeg til at købe dem. Det er bare de pæneste bukser. Så vil lige sige tak for god inspiration! Hvis ikke du have skrevet om dem, havde jeg nok ikke rigtig lagt mærke til dem blandt alt det andet! Tak for en virkelig god blog! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ih, det er jeg glad for at høre – tillykke med dine nye bukser 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er den fin! Årrh virkelig et nyt must have, du lige viste mig! Den er SÅ flot 😀

  Forresten har jeg en giveaway kørende, hvor jeg udlodder 10 par wayfarer solbriller! Deltag her, hvis det har interesse 🙂
  http://imeldascloset.bloggersdelight.dk/2013/04/vind-wayfarer-solbriller/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: I hæle