Dagens outfit: Tern

Spring on my feet

 photo spring-sneakers.jpg 1. Fra Rebook set hos Naked, 2. Adidas set hos Quintess, 3. Nike set hos Sneakers N Stuff, 4. Adidas set hos Quintess, 5. Nike set hos Sneakers N Stuff, 6. Rebook set hos ASOS

Jeg drømmer om nye sneakers til samlingen, og jeg har kig på de seks skønheder, som I kan se foroven – men hvilken skal jeg dog vælge? Har desværre hverken plads eller penge til at hamstre dem alle… Jeg er lidt lun på tanken om at få mig et par orange sneakers, og modellen fra Rebook er SÅ rar og behagelig, men da jeg allerede har dem i pastelpink, skulle jeg måske gå efter et par Air Max, som jeg endnu ikke har?

Et par bordeaux sneakers har jeg længe drømt om, og kombineret med pink detaljer, så er parret fra Adidas lige mig 🙂 Med sine nude nuance og neonpink nørklerier er Nike Free’sne perfekt til kjole og solbrune ben – åh, de er pæne!

De printede sneaks fra Adidas, har jeg savlet over længe, men måske 1.000 kroner for et par printede gummisko er lige i overkanten, tænker jeg? Og så mangler jeg faktisk et par navy sneaks, og parret fra Rebook er med sine grå detaljer et perfekt match til min garderobe.

Hvilket par synes I, jeg skal vælge? Og har I selv et sneakers, I har kig på, som I vil dele?

12 kommentarer

 • Line

  Hej:)

  Jeg ved ikke om du har prøvet de printede Adidas? Jeg var selv helt vild med dem, men fordi det er en oldschool model er den meget voldsom på foden:-( jeg bruger selv 38, og jeg følte jeg havde en str 45 på foden..
  Ville klart selv vælge nummer 1 eller nummer 5:) investerede selv i nye Adidas Gazelle igår, den er kommet i en svag rust med neonorange snørebånd:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg har ikke prøvet dem, nej – men jeg har en lillebitte str. 36, så oplever så godt som aldrig, at min fod ser stor ud 😉 Men tak for advarslen 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nike air max er og forbliver bare dejlige!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Så er det vist nu det er oplagt med et “min sneakerssamling”-indlæg 🙂 Jeg stemmer i øvrigt på par nr 2.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, hvor er de pæne allesammen! Tror dog, jeg ville gå efter de orange Air Max, hvis jeg var dig 🙂

  Jeg er selv ret lun på et par Air Max (allerhelst de mørkeblå Liberty printede, som vist ikke er sådan til at få fat i længere..) eller et par pastelfarvede Reebok! Synes de er så skønne og sommerlige, men ved ikke om jeg skulle gå efter gul, lyserød eller lilla HVIS det skulle være.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Du skal da klart gå efter lyserød 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Nu troede man lige, at man havde set sig fri fra, at skulle købe mere i den her måned… MEN FOR FANDEN da, hvor er de her fede:

  http://www.sneakersnstuff.com/en/product/11785/nike-wmns-free-4-0-v3

  Dem ville jeg købe, hvis jeg reelt set havde pengene lige pt. Måske man burde?

  Forresten, så fed hjemmeside, den SneakersNStuff hvor jeg har fundet dem – ved du om den er fin nok at handle fra? De sender fra Sverige, så vidt jeg har forstået, eller hvad?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   De er godt nok fede! Jeg har handlet hos SneakersNStuff før og gør det glad igen 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gry

  Har man ikke altid kig på et par sneakers? Sådan har jeg det i hvert fald; der er altid plads til et par mere 😀 Min seneste tilføjelse er Adidas’ Gazelle i hot pink (http://www.nakedshop.dk/commodity/692-adidas-originals-gazelle-og).
  Af ovenstående ville jeg vælge 2eren eller 3eren. 5eren er også super fed, men til min smag er de for vattede og tykke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Du har helt ret: Der er ALTID plads til et par sneakers 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Tern