Dagens outfit: Blomster & palmer

Svinespyd med salat asian style

 photo sticks_1.jpg photo sticks_2.jpg photo sticks_3.jpgYummy, kan jeg godt sige jer! 🙂 Disse krydrede deller på pind med tilhørende frisk og sprød salat smager super godt og var et kæmpe hit hos både mig og hr. kæreste. Og så var det endda nemt at lave 😉 Det, der tog længst tid, var at købe ind og vaske op…

I princippet behøver man nok ikke at putte dem på en pind, men det gør det nu lidt sjovere at spise dem 🙂 Hr. kæreste synes lidt, at mad på en pind er pigemad, men så er det jo heldigt, at jeg er en pige 😉

Jeg faldt over opskriften i sidste uges Femina, hvor de hver uge har en madplan for ugen – og jeg ender overraskende nok med altid at ville prøve de retter, som er asiatiske 😉 I kan finde opskriften på denne super nemme og lækre ret hos Femina.

12 kommentarer

 • Laura G.

  Uhm, det ser lækkert ud! Stenet spørgsmål, men hvilke nudler har du brugt? Synes almindelige, billige nudler fra Fakta osv. bliver så kedelig 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Du skal for guds skyld ikke købe nudler i supermarkedet! De er noget værre juks 😉 Tag i dit lokale asiatiske supermaked og køb dem, der hedder vermicelli, og som er lidt tykke i det 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold fast det ser lækkert ud – det skal jeg da vidst afprøve en dag! (-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Andersen

  Hej!
  Jeg vil lige høre, om din Boyy taske er en mini? 🙂
  og om du evt. ved om man kan købe dem i England, og i så fald hvor?

  – Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ja, min er en Mini, jeg ved desværre ikke, hvor den kan købes i England.
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvor ser det lækkert ud – og så er der til frokost dagen efter. Må prøves!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Der er nemlig rester til frokost eller madpakke, og det er smart 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for tip, det tror jeg da skal være en del af menuen til min lille fødselsdagsmiddag på lørdag, som jeg havde tænkt skulle være asiatisk tema 🙂 Ved du om man kan købe de der pinde andre steder end en asiatisk købmand?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg ved, min mor før har købt dem i Kvickly, men jeg ved ikke, om de er fast i sortimentet…
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow det ser lækkert ud! og rigtigt sundt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak, og ja, jeg tror, det er relativt sundt…
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Blomster & palmer