Dagens outfit: Mønsterbuks

TGIT

 photo vp-sailing.jpgBilleder fra Vogue Paris Maj 2013 via Studded Hearts

Weekend! Og så endda en lang én af slagsen… Skønt! Jeg har ikke de store planer, lidt rengøring, lidt boglæsning, se mine søstre, og hvad livet lige finder på at smide i min retning i disse dage… Jeg gad egentlig godt ud og sejle, men desværre har jeg ikke liiige adgang til en båd, så jeg må nøjes med at udleve drømmen gennem denne editorial – og så måske hoppe i min stribede trøje en af dagene 😉 Rigtig go’ bededagsferie til jer alle 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Mønsterbuks