TGIT

Tip om tie-dye

 photo mangodress.jpgLige siden jeg viste den her kjole fra Mango, som jeg havde på, da jeg var til bryllup i Vietnam i januar, er der rigtig mange af jer, der har spurgt, om den stadig kan købes. På det tidspunkt kunne jeg ikke spore den online, men nu er den så dukket op i Mangos outlet til den fordelagtige pris af 260 kr. Find kjolen HER.

Den er perfekt til fest, men kan også sagtens bruges til hverdag med en strik over, som jeg har gjort i dette outfit. Angående størrelsen, så vil jeg mene, at den er ret normal i størrelsen, da det er stretchy stof – er man mellen to størrelser, ville jeg dog nok tage den store, da der i livet er en syning, som ikke kan strækkes 😉

Det var dagens tip fra mig – nu vil jeg vende tilbage til min krimi, og lige om lidt er der en æbletærte med karamelbund, der skal ud af ovnen – den dufter himmelsk! I morgen står den på tur til Malmø med mine søstre. Skønt med lang weekend 🙂

10 kommentarer

 • Matilde

  Hvilken størrelse har du på, og hvor høj er du?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg har den i small og er 152 cm høj 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Belle

  Wauw, du ser godt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Tak for tippet, men de har den kun tilbage i XS. Og så vil jeg lige sige, at den klæder dig meget bedre end modellen på Mangos hjemmeside!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Nå, øv 🙁 Men tak for de søde ord 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette

  Hej,

  på hjemmesiden kan man kun vælge khaki, er det den farve du har? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Man kan kun vælge én farve – khaki – og det er den, jeg har, ja 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hey,

  Man kan vælge den i Khaki på hjemmesiden, er det den du har? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TGIT