Æbletærte med karamelbund

Worth a shot

beautyspringI aften skal jeg til Danish Beauty Awards, og i den anledning tænkte jeg lige, at jeg vil dele nogle af de forårslooks, som jeg har på mit mentale moodboard (ok, det fra Chanel er fra AW13, men let’s face it: Chanel er foran, også på beautyfronten ;))

Selvom det er catwalk-looks, så synes jeg stadig, at de er super anvendelige, og det er helt klart trends, som jeg vil inkorporere i mit forårslook. Jeg er helt tosset med den glitrende vippekant + vipper hos Chanel, aldrig har pink læber set så chikke ud som hos Dries Van Noten, og de nude negle – her set hos Donna Karan – er så enkelt og rent og en god variation over alle de pasteller og neonfarver, jeg pøser neglene i. Denne sæson har Estee Lauder og O.P.I. lavet kollektioner med fine nudes 😉 Hos Stella McCartney havde modellerne mat, jadegrøn eyeliner på den våde kant – Lancôme har lavet en rigtig fin en, som jeg klart skal prøve kræfter med!

Hvilket forårslook er I forelskede i?

(billeder fra style.com)

6 kommentarer

 • Alt med læbestift! Favoritten, den postkasserøde, har fået selskab af en gammelrosa og YSLs Rouge Volupté nr. 11 der har den fineste bærfarve. Og så overvejer jeg at føje en pink til samlingen også.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Pink skal du da helt sikkert ha’ – elsker pink!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Fine looks 🙂 Jeg måtte lige tænke mig om, og så kom jeg i tanke om mit ultimative forårslook, som jeg havde glemt, fordi det har været vinter så længe. Det er Tilda Swinton i denne:

  http://www.youtube.com/watch?v=gH7dMBcg-gE

  Jeg vil ikke påstå at jeg på nogen måde ligner hende – men nude skinny jeans, lysgul/lime bouclé overdel (har H&M ikke en jakke der minder om den bluse), lysende pastelblå eyeliner og helt lys koral læbestift – det kan jeg altså godt køre, tror jeg. Ved ikke lige med de gule flats hun har på…. og tror ikke jeg skal have permanentkrøller.

  PS. Uuuh, jeg i øvrigt gad godt bo i den lejlighed i Berlin.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  En lille tilføjelse: Stella McCartney brugte rent faktisk den eyeliner fra Lancome, der hedder “Jade Crush” – og den er helt fantastisk smuk(!) og holder usandsynlig godt (den er faktisk vildt svær at få af igen) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak for tip – det er også den, jeg har fået fingre i, så glæder mig til at prøve 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Æbletærte med karamelbund