Dagens outfit: Summer rain

Dagens outfit: Girls on top

 photo outfit_310513_1.jpg photo outfit_310513_2.jpgTrøje fra Ganni (gave), nederdel fra H&M, sko fra Gina Tricot og taske fra Alexander Wang

Åh, så blev der lige lidt for stille på bloggen… Men det skyldes, at jeg ligesom hele København og opland har været til Distortion 😉 Men nu skal der ikke være mere af det pjat 😉 Der skal ryddes lidt op i lejligheden, og så skal jeg selvfølgelig ud og nyde det gode vejr!

Her ser I dagens outfit, som mikser striber, blomster og palmer. Især skoene er jeg helt oppe og køre over, da jeg har ventet på, at de kom i butikkerne, siden jeg så dem til pressedag i november. Jeg elsker jo alt med palmer på denne sæson, og så har de altså bare den perfekte hælhøjde til hverdag – de er rare og kan fås lige HER  (også i sort, hvis I ikke er til palmer ;))

Ka’ I har en fantastisk fredag 😉

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Summer rain