Welcome to my walk-in

Dagens outfit: Light as a feather

 photo outfit_210513_3.jpg photo outfit_210513_1.jpg photo outfit_210513_4.jpg photo outfit_210513_2.jpgCardigan fra Stine Goya, tee fra A.O.c.m.s., jeans fra 2ND ONE (gave), sneakers fre Reebok og taske fra Boyy

Så blev det til et farvel til pinsen og dens sol og goddag til hverdagen og dens regn (ikke at jeg siger, at der er en sammenhæng ;)). Men selvom vejret er gråt, så behøver man jo ikke at være det selv, så derfor hoppede jeg i disse fine printede jeans, som jeg har fået af 2ND ONE. Jeg elsker farvepaletten og det fine print, og jeg kunne straks forestille mig jeansene med mine pink sneakers og en hvid tee – og hvis man sådan straks kan visualisere et outfit ud fra et enkelt item, så er det da om at slå til, ik’? 😉

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Welcome to my walk-in