Summer lovin': Om serum og solcreme

Dagens outfit: Ny frits

 photo outfit_080513_1.jpg photo outfit_080513_2.jpg photo outfit_080513_3.jpg photo outfit_080513_4.jpgBlazer fra Very Vero Moda, skjorte fra Monki, jeans fra H&M, strømper fra Monki, pumps fra Berschka og taske fra Gucci. Neglelak er “Saturday Disco Fever” fra Essie

I dag har jeg været hos frisøren og fået klippet en del af lokkerne af. Det har krævet en del tilløb, men jeg var ved at være lidt træt af min lange manke, så nu skulle der altså ske lidt nyt 😉 Jeg er rigtig glad for den nye længde, selvom det føles meget sært ikke at kunne køre fingrene gennem mit lange hår!

Efter klip tog jeg til et fint event hos Fashionistas, hvor vi savlede over deres lækre designervarer og bl.a. fik en fin goodie bag med skønhedsprodukter, som jeg glæder mig til at teste. Der er blandt andet et vippeserum, som jeg længe har ville afprøve…

Tak til Mie for at tage billeder og til Emilie for at være guest star 😉

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer lovin': Om serum og solcreme