Sommerstrik

Dagens outfit: Plastret til i paisley

 photo outfit_230513_1.jpg photo outfit_230513_2.jpg photo outfit_230513_3.jpg photo outfit_230513_4.jpg photo outfit_230513_5.jpg photo outfit_230513_6.jpgBlazer syet i Vietnam, top og bukser fra Rützou (gave), taske fra 3.1 Phillip Lim, sko fra By Malene Birger, ringe fra H&M og Topshop. Neglelak er “Goodiebag” fra FNUG, og læbestift er “Candy Yum Yum” fra MAC

I dag startede jeg faktisk dagen med at have min pink kjole fra Stine Goya på, men da jeg lige var hjemme for at vende, inden den stod på middag med Gina Tricot i Tivoli med bragende solskin, besluttede jeg mig for at skifte til dette fine paisleyprintede sæt, som jeg har fået af Rützou. Det er pink, det er printet, og det er draperet – behøver jeg at sige, at jeg ELSKER det? 🙂 Mange troede, at det var en buksedragt, men det er faktisk en top og et par bukser. Jeg kan ikke finde sættet i pink online, men I kan købe sættet i nogle fine grønne/blå nuancer – find bukserne HER og toppen HER.

Jeg syntes, at mine nye pumps fra By Malene Birger var et perfekt (mis)match dertil, og så liver min hot pink Pashli jo ethvert outfit op 😉 Og fordi jeg ikke liiige synes, at der var helt farver nok, smed jeg lige neonpink læbestift og gule negle oveni – jo, jo, når man nu er i Tivoli, og solen skinner, så skal det da fejres 😉

Tak til søde Simone for at agere fotograf 🙂

OG! Så skal I huske at kigge forbi i morgen, for der smider jeg en konkurrence op, hvor en af jer får lov til at opdatere garderoben for 2.000 kr.!

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerstrik